Goed gevonden worden?

Technische SEO

Een website die technisch goed in elkaar steekt, scoort hoger in de zoekresultaten van Google. Vergelijk de techniek van je website gerust met het fundament van een huis.

Technische SEO vormt het fundament waarop je een SEO-project start en het heeft aanzienlijke invloed op de uitkomsten van alle daaropvolgende SEO-inspanningen. Wanneer de technische aspecten van je SEO niet goed zijn geregeld, zul je dit onvermijdelijk terugzien in de resultaten.

Jouw (technische) SEO liever uitbesteden? Wij ontzorgen je!

Het is belangrijk dat je website technisch in de basis goed staat én makkelijk te indexeren valt voor Google. Wanneer de website technisch in de basis niet goed staat, hebben zaken als contentoptimalisatie en linkbuilding minder effect. Zonde, dus!

Meer weten over technische SEO?

Waarom technische SEO?

Ieder SEO-project hoort idealiter te starten met technische optimalisaties. Technische hiccups op je website, denk aan die vervelende 404-foutmeldingen, traag ladende pagina’s of een ingewikkelde redirectstructuur, kunnen de gebruikerservaring flink verknallen.

Dit ziet Google (via robots) ook en zij kunnen jouw website daarvoor bestraffen met een lagere plek in de zoekresultaten. Het voelt soms alsof je al met 1-0 achterstaat voordat je überhaupt begonnen bent met het finetunen van je content of het opbouwen van backlinks. En eigenlijk is het heel logisch ook. Als jij bijvoorbeeld op Coolblue surft, je een product aanklikt en je vervolgens een ‘404’ te zien krijgt, dan ben je al snel geneigd om de website in zijn geheel weg te klikken.

Wellicht heb je je al ingelezen in SEO en ben je tot de ontdekking gekomen dat er ook SEO-bureaus zijn die enkel inzetten op linkuilding. Dit is een strategie, maar wijzelf zijn van mening dat een gedegen SEO-traject altijd uit een combinatie van techniek, content en linkbuilding moet bestaan.

Ja, het is mogelijk om zelf je website up to date te houden en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de richtlijnen van Google. We geven ook incompany trainingen voor bedrijven die voornemens zijn om zelf aan de slag te gaan met technische SEO. Veel van onze klanten bevinden zich in het MKB en zij hebben niet de tijd de tools om zelf alles te regelen rondom technische SEO. Dat is de reden dat ze ons inhuren. Wij maken gebruik van geavanceerde betaalde SEO-tools die je website volledig doorlichten. Wij gaan vervolgens aan de slag om optimalisaties door te voeren zodat jouw website technisch tiptop in orde is.

Een voorbeeld van technische SEO

Je website ben je regelmatig aan het updaten. Wanneer je nieuwe content toevoegt, voeg je regelmatig ook afbeeldingen toe. Het optimaliseren van een afbeelding is een voorbeeld van technische SEO. Wanneer je een foto plaatst zonder rekening te houden met de technische kant van je website, kan het zo maar zijn dat je een afbeelding plaatst van 10MB of meer. Nu heeft iedereen in Nederland snel internet, maar toch kan Google je lager waarderen wanneer je een afbeelding met deze bestandsgrootte plaatst. Vaak is het helemaal niet nodig om een afbeelding van die groote te plaatsen.

Als SEO-bureau helpen we je om ervoor te zorgen dat alle afbeelding technische geoptimaliseerd. Bij voorkeur zijn het .webp bestanden, zijn de afbeeldingen kleiner dan 100 kilobyte én zijn de afbeeeldingen voorzien van een relevante bestandsnaam en een relevant ALT-attribuut.

SEO specialisten die zorgen voor een goede online vindbaarheid

Op basis van zoekwoordonderzoek bekijken wij waar potentiele klanten op zoek naar zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij vindbaar bent in de belangrijskte zoekmachine van Nederland: Google.

Meer relevant verkeer

Wij zorgen voor meer relevant verkeer op jouw website. Mensen die geintresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Verbeterde posities

Kun je jezelf niet terugvinden op de eerste pagina van Google? Wij zorgen voor goede posities in Google!

Duurzame groei

Langdurig vindbaar in Google middels SEO. Wil je daarnaast ook betaald adverteren in Google? Ook dat is mogelijk!

Bereik jouw doelgroep

Wij weten waar jouw doelgroep naar op zoek is door gedegen zoekwoordonderzoek én jouw input.

Waar zoeken mensen op die via Google op zoek zijn naar jouw producten of diensten en hoe scoort je website momenteel? Door onze gratis scan aan te vragen heb je op werkdagen dezelfde dag nog het antwoord!

Benieuwd of jouw website momenteel goed vindbaar is? Vraag gratis een SEO scan aan!

Je ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende scan waarbij we laten zien of je website momenteel vindbaar is en op welke zoekwoorden dit is. Ook laten we je zien of je vindbaar bent op de zoektermen die jouw doelgroep online gebruikt.

SEO-bureau inschakelen?

Het begint allemaal met zoekwoordonderzoek. Welke zoekwoorden (of zinnen) gebruikt jouw doelgroep wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten?

We optimaliseren je website zo dat Google precies snapt waar jouw website over gaat, zodat Google je vervolgens op de eerste pagina van Google kan rangschikken.

Hebben we je website zelf verbeterd? Is de juiste content toegevoegd? Dan gaan we aan de slag met linkbuilding. Zodra andere websites beginnen te linken naar jouw website, is dit voor Google een signaal dat jouw website relevant is.

Marketing is voor veel ondernemers een vaag gebied. Met onze duidelijke rapportage zie je precies hoe de vindbaarheid van jouw website ervoor staat.

Ben je met jouw producten of diensten momenteel niet vindbaar op de eerste pagina van Google? Posities kunnen wij (en geen enkel ander marketingbureau!) garanderen, maar we kunnen je wél garanderen dat we er alles aan doen om jouw website goed vindbaar te maken.

Resultaten waar we trots op zijn!

Benieuwd welke bedrijven we hebben geholpen met een goede online vindbaarheid?

Lokaal goed gevonden als medisch dienstverlener

“Online Goed Gevonden is voor ons aan de slag gegaan om onze lokale vindbaarheid te verbeteren. En met succes. Op de belangrijkste zoektermen worden wij in Google in de top 3 gevonden.”

Chirurgie Direct

Medisch dienstverlener

Landelijk vindbaar in het vastgoed

“Wanneer men in Google zoekt naar ´vastgoed Dubai´ staan we in middels op de eerste positie in Google. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid, meer belletjes en meer klanten. Het proces is duidelijk en soepel verlopen!”

Vastgoed Dubai

Makelaar

Internationaal vindbaar in de toeristische brance

“Online Goed Gevonden heeft ervoor gezorgd dat we in meerdere landen (waaronder Amerika) zowel organisch als via betaalde advertenties zichtbaar zijn. De investering halen we er meerder malen uit.”

Octopus Aruba

Toeristische sector

Samen met ons werken aan jouw online vindbaarheid? Vraag een gratis scan aan!

Op basis van een duidelijke scan van jouw website laten we zien hoe je er momenteel ervoor staat en waar er kansen liggen.

Vraag gratis een scan aan!

Dezelfde werkdag maken we een duidelijk te begrijpen scan van jouw website. We laten je zien hoe je er momenteel voorstaat qua vindbaarheid en waar er nog kansen liggen.