Goed gevonden worden?

Linkbuilding

Naast technische SEO en relevante content is het belangrijk om links te ontvangen vanaf websites die een hoge autoriteit hebben en die zich bevinden in dezelfde niche als waar jouw bedrijf zich in bevindt. Klinkt eenvoudig, toch? Maar hoe krijg je een andere eigenaar van een website zo ver om een link naar jouw website te plaatsen?

Wij ontzorgen je en nemen linkbuilding uit handen. Het gevolg? Een betere vindbaarheid in Google.

Als jouw website qua techniek en content geoptimaliseerd is, gaan we aan de slag met linkbuilding. Linkbuilding zorgt er uiteindelijk voor dat jij topposities gaat behalen in Google!

Meer weten over technische SEO?

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding klinkt ingewikkeld en er is heel wat over te doen. Toch is het principe van linkbuilding eigenlijk heel simpel. Wanneer jouw website links van andere website krijgt (ook wel ‘backlinks’ genoemd) krijgt Google het idee dat jouw website relevant is. Anders zou niemand er vrijwillig voor kiezen om een link op te nemen.

Datzelfde principe zien we ook in de ‘echte wereld’ terug. Laatst waren we met het team van Online Goed Gevonden op teamuitje in Amsterdam. We liepen door de befaamde ‘9 straatjes’ en voor een snackbar stond een lange rij. Ons idee? Daar moet je de beste friet van Amsterdam kunnen kopen, waarom zou er anders zo’n lange rij staan? Het gevolg? We waren benieuwd en zijn zelf ook in de rij gaan staan.

Eigenlijk werkt linkbuilding op dezelfde manier. De meeste ondernemers hebben echter niet de tijd om dagelijks in de weer te zijn om nieuwe backlinks naar hun website te verzamelen. Daarom doen wij dit voor je!

Technische SEO en het toevoegen van relevante content kun je als ondernemer in principe zelf. Linkbuilding is al een stuk lastiger. Want hoe zorg je dat een andere ondernemer (of de redactie van een andere website) een link opneemt naar jouw website? Je kunt het natuurlijk gewoon vragen, maar 9 van de 10 keer krijg je dan te horen dat ze wel een link willen plaatsen maar vervolgens ook een factuur sturen. Of ze willen een link met je ruilen, maar hoe weet je of dat een ‘eerlijke’ ruil is? In de praktijk is het voor veel ondernemers lastig om zelf aan linkbuilding te doen. Bij Online Goed Gevonden hebben we een netwerk van duizenden websites en kennen we onze weg in de mediawereld. Wij zorgen voor een gedegen strategie die ervoor zorgt dat jouw website hoger in Google scoort.

SEO specialisten die zorgen voor een goede online vindbaarheid

Op basis van zoekwoordonderzoek bekijken wij waar potentiele klanten op zoek naar zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij vindbaar bent in de belangrijskte zoekmachine van Nederland: Google.

Meer relevant verkeer

Wij zorgen voor meer relevant verkeer op jouw website. Mensen die geintresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Verbeterde posities

Kun je jezelf niet terugvinden op de eerste pagina van Google? Wij zorgen voor goede posities in Google!

Duurzame groei

Langdurig vindbaar in Google middels SEO. Wil je daarnaast ook betaald adverteren in Google? Ook dat is mogelijk!

Bereik jouw doelgroep

Wij weten waar jouw doelgroep naar op zoek is door gedegen zoekwoordonderzoek én jouw input.

Waar zoeken mensen op die via Google op zoek zijn naar jouw producten of diensten en hoe scoort je website momenteel? Door onze gratis scan aan te vragen heb je op werkdagen dezelfde dag nog het antwoord!

Benieuwd of jouw website momenteel goed vindbaar is? Vraag gratis een SEO scan aan!

Je ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende scan waarbij we laten zien of je website momenteel vindbaar is en op welke zoekwoorden dit is. Ook laten we je zien of je vindbaar bent op de zoektermen die jouw doelgroep online gebruikt.

SEO-bureau inschakelen?

Het begint allemaal met zoekwoordonderzoek. Welke zoekwoorden (of zinnen) gebruikt jouw doelgroep wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten?

We optimaliseren je website zo dat Google precies snapt waar jouw website over gaat, zodat Google je vervolgens op de eerste pagina van Google kan rangschikken.

Hebben we je website zelf verbeterd? Is de juiste content toegevoegd? Dan gaan we aan de slag met linkbuilding. Zodra andere websites beginnen te linken naar jouw website, is dit voor Google een signaal dat jouw website relevant is.

Marketing is voor veel ondernemers een vaag gebied. Met onze duidelijke rapportage zie je precies hoe de vindbaarheid van jouw website ervoor staat.

Ben je met jouw producten of diensten momenteel niet vindbaar op de eerste pagina van Google? Posities kunnen wij (en geen enkel ander marketingbureau!) garanderen, maar we kunnen je wél garanderen dat we er alles aan doen om jouw website goed vindbaar te maken.

Resultaten waar we trots op zijn!

Benieuwd welke bedrijven we hebben geholpen met een goede online vindbaarheid?

Lokaal goed gevonden als medisch dienstverlener

“Online Goed Gevonden is voor ons aan de slag gegaan om onze lokale vindbaarheid te verbeteren. En met succes. Op de belangrijkste zoektermen worden wij in Google in de top 3 gevonden.”

Chirurgie Direct

Medisch dienstverlener

Landelijk vindbaar in het vastgoed

“Wanneer men in Google zoekt naar ´vastgoed Dubai´ staan we in middels op de eerste positie in Google. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid, meer belletjes en meer klanten. Het proces is duidelijk en soepel verlopen!”

Vastgoed Dubai

Makelaar

Internationaal vindbaar in de toeristische brance

“Online Goed Gevonden heeft ervoor gezorgd dat we in meerdere landen (waaronder Amerika) zowel organisch als via betaalde advertenties zichtbaar zijn. De investering halen we er meerder malen uit.”

Octopus Aruba

Toeristische sector

Samen met ons werken aan jouw online vindbaarheid? Vraag een gratis scan aan!

Op basis van een duidelijke scan van jouw website laten we zien hoe je er momenteel ervoor staat en waar er kansen liggen.

Vraag gratis een scan aan!

Dezelfde werkdag maken we een duidelijk te begrijpen scan van jouw website. We laten je zien hoe je er momenteel voorstaat qua vindbaarheid en waar er nog kansen liggen.