Goed gevonden worden?

Content & SEO

Zie je jouw concurrent bovenaan in Google staan op een zoekwoord waar jij vindbaar op wil zijn? Grote kans dat de website van jouw concurrent geoptimaliseerd is op het gebied van content. Een zoekmachine als Google ‘crawlt’ een website. Hierbij bezoeken ze jouw website en proberen ze te snappen waar je website over gaat. Wij optimaliseren de content van jouw website op basis van zoekwoordonderzoek. We kijken waar je doelgroep op zoekt en hoe vaak ze dit per maand doen.

Content optimalisatie op basis van gedegen zoekwoordonderzoek uitbesteden?

Meer weten over technische SEO?

Waarom content optimalisatie?

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat veel websites niet meer dan een veredeld visitekaartje waren. Op de website waren een aantal foto’s en een telefoonnummer te vinden en daar bleef het dan bij. Tegenwoordig denken we heel anders na over een website. Een website moet eigenlijk voor nieuwe leads zorgen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de producten en/of diensten die jij als bedrijf te bieden hebt. Om deze mensen naar jouw website te leiden, is het belangrijk om te weten op welke zoekwoorden deze mensen zoeken. Doordat wij Premier partner van Google zijn, hebben wij deze data tot onze beschikking.

Google houdt zelf bij hoe vaak een bepaalde zoekterm gezocht wordt. Aangezien wij een partner van Google zijn, krijgen we inzicht in deze data. Google hangt hier vervolgens een gemiddeld (maandelijks) zoekvolume aan vast. Wist je dat er gemiddeld bijvoorbeeld 33.100 keer per maand wordt gezocht op de term ‘laptop kopen’? Zonder deze data in te kunnen zien, heb je geen idee waar men op zoekt en is het dus lastig om je content hierop aan te passen. Een gedegen zoekwoordonderzoek gaat daarom altijd vooraf aan content optimalisaties.

Veel ondernemers zien het niet zitten om allerlei informatie op hun website te plaatsen. Ten eerste omdat het tijdrovend is en ten tweede omdat ze niet direct de meerwaarde ervan inzien. Als ondernemer ben je specialist binnen jouw eigen niche. Je hebt veel kennis over deze niche. Het is dan juist logisch om je kennis te delen via je website. Google gaat je als autoriteit zien én je komt betrouwbaar over bij de doelgroep (de bezoeker van je website). Door te schrijven over de producten en/of diensten die jij te bieden hebt, ga je automatisch relevante content toevoegen. Dat indexeert Google en zo zorg je voor een betere vindbaarheid.

De kracht van herhaling

Geoptimaliseerde content bevat interessante informatie voor zowel de bezoeker van je website als voor Google. Wanneer je de tv of radio aanzet zal het je opvallen dat in een reclamespot meerdere malen een bedrijfsnaam wordt genoemd. Soms tot vervelens toe. Dat is echter niet zomaar, dat wordt uiteraard bewust gedaan. De kracht van herhaling is dan van toepassing. Door een bedrijfsnaam te blijven herhalen, blijft deze op een gegeven moment hangen bij de doelgroep.

Het systeem van Google is vergelijkbaar. Zij ‘crawlen’ een website. Wanneer de content relevant is en wanneer bepaalde zoekwoorden steeds terugkomen in de website, krijgt Google een goed beeld waar de website over gaat. Zo helpen we Google om jouw website te indexeren op woorden die jouw doelgroep gebruikt.

SEO specialisten die zorgen voor een goede online vindbaarheid

Op basis van zoekwoordonderzoek bekijken wij waar potentiele klanten op zoek naar zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij vindbaar bent in de belangrijskte zoekmachine van Nederland: Google.

Meer relevant verkeer

Wij zorgen voor meer relevant verkeer op jouw website. Mensen die geintresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Verbeterde posities

Kun je jezelf niet terugvinden op de eerste pagina van Google? Wij zorgen voor goede posities in Google!

Duurzame groei

Langdurig vindbaar in Google middels SEO. Wil je daarnaast ook betaald adverteren in Google? Ook dat is mogelijk!

Bereik jouw doelgroep

Wij weten waar jouw doelgroep naar op zoek is door gedegen zoekwoordonderzoek én jouw input.

Waar zoeken mensen op die via Google op zoek zijn naar jouw producten of diensten en hoe scoort je website momenteel? Door onze gratis scan aan te vragen heb je op werkdagen dezelfde dag nog het antwoord!

Benieuwd of jouw website momenteel goed vindbaar is? Vraag gratis een SEO scan aan!

Je ontvangt binnen één werkdag een vrijblijvende scan waarbij we laten zien of je website momenteel vindbaar is en op welke zoekwoorden dit is. Ook laten we je zien of je vindbaar bent op de zoektermen die jouw doelgroep online gebruikt.

SEO-bureau inschakelen?

Het begint allemaal met zoekwoordonderzoek. Welke zoekwoorden (of zinnen) gebruikt jouw doelgroep wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten?

We optimaliseren je website zo dat Google precies snapt waar jouw website over gaat, zodat Google je vervolgens op de eerste pagina van Google kan rangschikken.

Hebben we je website zelf verbeterd? Is de juiste content toegevoegd? Dan gaan we aan de slag met linkbuilding. Zodra andere websites beginnen te linken naar jouw website, is dit voor Google een signaal dat jouw website relevant is.

Marketing is voor veel ondernemers een vaag gebied. Met onze duidelijke rapportage zie je precies hoe de vindbaarheid van jouw website ervoor staat.

Ben je met jouw producten of diensten momenteel niet vindbaar op de eerste pagina van Google? Posities kunnen wij (en geen enkel ander marketingbureau!) garanderen, maar we kunnen je wél garanderen dat we er alles aan doen om jouw website goed vindbaar te maken.

Samen met ons werken aan jouw online vindbaarheid? Vraag een gratis scan aan!

Op basis van een duidelijke scan van jouw website laten we zien hoe je er momenteel ervoor staat en waar er kansen liggen.