Vastgoed: landelijk goed gevonden met SEO

De vastgoedmarkt in Nederland lijkt op slot te zitten. Veel investeerders zijn daarom op zoek naar kansen in het buitenland. Dubai is zo’n kans. Het was de wens van deze klant om landelijk vindbaar te zijn om de term ‘vastgoed Dubai’. Inmiddels staat deze partij al enkele maanden steevast op de eerste positie in Google wanneer men op ‘vastgoed Dubai’ zoekt. Probeer het zelf maar eens uit!

+102 posities gestegen in Google
54% groei in het aantal unieke bezoekers op de website
31% groei in contactaanvragen
Bekijk ook onze andere klantcases

Benieuwd naar resultaten van klanten in andere branches?

Lokaal goed gevonden als medisch dienstverlener

“Online Goed Gevonden is voor ons aan de slag gegaan om onze lokale vindbaarheid te verbeteren. En met succes. Op de belangrijkste zoektermen worden wij in Google in de top 3 gevonden.”

Chirurgie Direct

Medisch dienstverlener

Landelijk vindbaar in het vastgoed

“Wanneer men in Google zoekt naar ´vastgoed Dubai´ staan we in middels op de eerste positie in Google. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid, meer belletjes en meer klanten. Het proces is duidelijk en soepel verlopen!”

Vastgoed Dubai

Makelaar

Internationaal vindbaar in de toeristische brance

“Online Goed Gevonden heeft ervoor gezorgd dat we in meerdere landen (waaronder Amerika) zowel organisch als via betaalde advertenties zichtbaar zijn. De investering halen we er meerder malen uit.”

Octopus Aruba

Toeristische sector

Samenwerken aan jouw online vindbaarheid? Vraag een gratis scan aan!

Op basis van een duidelijke scan van jouw website laten we zien hoe je er momenteel ervoor staat en waar er kansen liggen.