Toerisme: internationaal goed gevonden middels SEO & Google Ads

Op het zonnige Aruba zijn toeristen erg belangrijk voor de omzet. Bij Octopus kunnen toeristen een ‘catamaran tour’ boeken. Jaarlijks brengen veel Amerikanen een bezoek aan Aruba. Het is voor Octopus daarom belangrijk om in Amerika zelf vindbaar te zijn. Voor Octopus zijn we aan de slag gaan met SEO en het opzetten van een Google Ads campagne.Octopus zat bij een andere partij met een Google Ads budget. Deze partij wist echter geen winst te maken op het budget. Nu wij de campagne overgenomen hebben, weten we met een investering van $3.810 een resultaat van $9.610 te halen

ROAS

+188 posities gestegen in Google
54% groei in het aantal unieke bezoekers op de website
ROAS verhoogd
Bekijk ook onze andere klantcases

Benieuwd naar resultaten van klanten in andere branches?

Lokaal goed gevonden als medisch dienstverlener

“Online Goed Gevonden is voor ons aan de slag gegaan om onze lokale vindbaarheid te verbeteren. En met succes. Op de belangrijkste zoektermen worden wij in Google in de top 3 gevonden.”

Chirurgie Direct

Medisch dienstverlener

Landelijk vindbaar in het vastgoed

“Wanneer men in Google zoekt naar ´vastgoed Dubai´ staan we in middels op de eerste positie in Google. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid, meer belletjes en meer klanten. Het proces is duidelijk en soepel verlopen!”

Vastgoed Dubai

Makelaar

Internationaal vindbaar in de toeristische brance

“Online Goed Gevonden heeft ervoor gezorgd dat we in meerdere landen (waaronder Amerika) zowel organisch als via betaalde advertenties zichtbaar zijn. De investering halen we er meerder malen uit.”

Octopus Aruba

Toeristische sector

Samenwerken aan jouw online vindbaarheid? Vraag een gratis scan aan!

Op basis van een duidelijke scan van jouw website laten we zien hoe je er momenteel ervoor staat en waar er kansen liggen.